četrtek, september 08, 2005

Slovenija pomaga žrtvam Katarine

slišal sem novico na radiu, da bo slovenija pomagala žrtvam orkana Katarina
saj je vse lepo in prav, da ljudem pomagamo v stiski. samo ali niso ti ljudje v stiski zaradi njihovega predsednika? halo??? mi pomagamo eni najbolj razviti državi(tu ni mišljena mentalna razvitost), katera ne vem koliko milijard dolarjev letno skozi okno vrže zaradi oroževalne bedastoče in pošiljanjem mirovnih konvojev na tuja ozemlja. bedarija, ena sama velika bedarija! mah kr tri klicaje bi dal!!! mi je pritisk poskočil na 200/150! =]]]
slovenija sama ni sposobna rešit par žrtev poplav na lastnem ozemlju, a pomagat gremo preko luže. za koga. so nam kaj američani nakazali pri zadnji elementarni nesreči? dobli smo drek v šalcki, pa gnoj na palčki, prst v oko pa še kaj verjetno. ahhh ta slovenska politika, vsakemu bi v rit zlezli, če bi lahko, v parlamentu pa ne znajo razrešit osnovnih vprašanj in za vsak drek razpisujejo referendum... in spet smo denar vrgli skozi okno... najboljše, da se kar preselimo v kako drugo državo.
raje se tu ustavim, da ne bo post predolg, že tako je dosti gneva notri =}



ampak sprostil pa sem se le =P

Oznake:

nakracal samuelion ob 15:56, |

kraca: 1

Naftneži so imeli že vnaprej pripravljeno računico, kako očistiti mesto "nesnage", za škodo pa bodo itak človekoljubi namenili denar. Za bruhat. Jih že bojkotiram... kolikor se le da.