ponedeljek, marec 13, 2006

nekaj provokativnega

U nekom gradu (moglo bi biti svugde na kugloj zemaljskoj) je nedavno otvoren ducan u kojemu zene mogu izabrati i kupiti supruga. Na ulazu su izlozena "uputstva za upotrebu"; Mozete posjetiti ducan SAMO JEDANPUTA Postoji 6 katova i karakteristike muskaraca se poboljsavaju sto se vise penjete Moete izabrati bilo kojeg muskarca na katu na kojem se nalazite, ili se popeti na sljedeci. Ne mozete se vratiti na kat ispod.

Jedna zena odluci da ode posjetiti ducan i da nade partnera.
Na vratima prvog kata pise: Ovi muskarci imaju posao I zena se odluci popesti na sljedeci kat.
Na vratima drugog kata pise: Ovi muskarci imaju posao i vole djecu I zena se odluci popesti na sljedeci kat
Na vratima treceg kata pise; Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, i nevjerovatno su zgodni Wow, pomisli zena, ali osjeca da se mora jos popeti
Na vratima cetvrtog kata pise: Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomazu u kucnim poslovima Nevjerovatno, pomisli zena, tesko se mogu oduprijeti da ne udem, ali nesto je tjera i ode na sljedeci kat.
Na vratima petog kata pise Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomazu u kucnim poslovima i vrlo su romanticni
Zena odluci da ude, al je u zadnji cas nesto sprijeci, i na kraju ode ipak na sesti kat.
Na vratima sestog kata pise Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muskaraca, ovaj kat postoji, da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu. Hvala vam sto ste posjetili nas ducan.

Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojemu muskarci mogu naci i kupiti suprugu.
Na prvom su katu zene koje vole sex. Na drugom su katu zene koje vole sex, i ne gnjave previse. Katovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSJECENI.

Oznake: ,

nakracal samuelion ob 15:47, |

kraca: 0