četrtek, oktober 26, 2006

debelost ali anoreksija, to je sedaj vprašanje

približno 10 let nazaj se je kazalec na skali tehnice gibal med 75 in 80 kilogrami. 80 je bila že moja skrajna meja. Nakar se s preobilico projektov, in pomanjkanja spanja, kazalec pomaknil na 91. v bistvu, je to že bila skrajna meja, ki je kar kričala po spremembi navade.
vsekakor je za fizični in kasnejši mentalni prelom pripomogel sijajen produkt CarbBlocker. ta je v prvotni meri bil izdelan za diabetike. 2 meseca redne uporabe in teža je padla za 6 kilogramov. telo sedaj kriči po aktivnosti. ne samo tistih dnenih sprehodih, ampak tudi po čem bolj adrenalinskem in kontinuirnem.
in zakaj? ker sam nisem bil zadovoljen s sabo. tako preprosto je to. marsikdo je zadovoljen s svojo težo. sprejemam jih takšne kot so. obsojam pretiravanje na tem področju, kot je pretirana debelost in anoreksija. bodi takšen kot si v svojem okvirju. pretiravanje lahko celo pozroči različno ceno karte na letalu =)

Oznake:

nakracal samuelion ob 23:40, |

kraca: 1

  ob sobota, oktober 28, 2006 1:14:00 dop. Anonymous Anonimni nakljukal:
priporocam vec seksa :evil:

oz. gorsko kolesarjenje in tek pred pobesnelimi kmeti, ko jim krades jabolka, sta idealna sporta.. adrenalinska in se precej naporna :)