petek, december 22, 2006

smehoteka #478

Letalo je na poto v Melbourne, ko neka blondinka iz 'Tourist' preide v 'First class'! Pri tem jo opazuje stjuardesa in od nje zahteva ticket, ko ga pregleda ji reče, da je plačala za 'Tourist' in naj se vrne nazaj na dodeljen sedež.

Blondinka ji odgovori: 'Jst sm blond, jst sm lepa, jst letim v Melbourne in bom tuki sedela'!

Stjuardesa se obrne in gre k pilotoma in jima pove: 'da ena neumna blondinka serje v 'First class', ko pa vendar spada 'Tourist' in da noče spizdit nazaj'!

Ko-pilot gre k blondinki in ji poiskuša dopovedati, da naj gre nazaj v 'Tourist class, nakar mu blondinka odgovori: 'Jst sm blond, jst sm lepa, jst letim v Melbourne in bom tuki sedela'!

Ves rdeč od jeze pove ko-pilot kapitanu letala, da nima smisla s tisto blondinko karkoli urejevati in da je najbolje prijaviti jo policiji, ko pristanejo v Melbournu!

Kapitan letala mu pomirjuopče odgovori: 'ona je blond in zadevo z njo bom uredil jaz ! Sem namreš z eno blondinko poročen in govorim 'blond' , in gre k blondinki v 'First class' in ji pošepne nekaj besed v uho!
Blondinka zardi: 'Oh, oprostite, tega nisem vedela' in gre na svoj sedež v 'Tourist class'.

Stjuardesa in drugi pilot sta bila ob sapo, ko sta videla, kaj se je zgodilo in vprašala kapitana, le kaj ji šepnil na uho: 'Povedal sem ji da 'First class' ne leti v Melbourne!'

Oznake:

nakracal samuelion ob 14:20, |

kraca: 0