četrtek, januar 25, 2007

uživanje življenja

vsakomur svoje. kar delaš delaj. če pri tem uživaš je to prava stvar zate!

tudi moja oba dedka sta kadila. en je bil nekje ekstremen kot hadov. zvijal jih je in pri tem užival. s prijatelji se je dobil na kvartopirskih uricah, kjer so igrali tarok. umrl je ko mi je bilo 6 let in sicer za plučnim rakom. spomnim se tistega okna v bolnišnici v Murski Soboti. vedno me bo spominjalo nanj, saj je bil enkraten. spomnim se lepih trenutkov z njim, božanje čebelic, ki jih je imel. obiranje češenj, sprehode po polju...

vprašanje in odgovor vsakemu, ki se mu pri tem poraja. če uživaš v tem, uživaj. vsi nimamo enakih pogledov na življenje. eni se najdemo na skupni valovni dolžni in se potem supaj družimo, uživamo in sodelujemo. denar tako ali tako zapravimo. kam gre denar je pa odisen od nas samih. kako se kdo pri tem počuti je čisto na njemu.

spomini segajo do takrat, ko smo z bratranci hoteli igrati tarok. babica nam je prinesla dedkov sveženj kart. le te so bile po nevemkoliko letih še vedno neusmiljeno prepojene z nikotinom. seveda je naša kvartopirska kariera šla po vodi =)

Oznake:

nakracal samuelion ob 22:34, |

kraca: 0