torek, september 13, 2005

naravno ali ne

glede na prejšnji post o DJ Divi in zgražanje nad plastiko, naj povem, da ni bila poanta ali so silikonske ali ne. pač pa da se nekdo upa pokazati v javnosti zgoraj brez, in da je prva, ki je to naredila.
sicer pa je nepravično sodit katera ima naravne ali ne. mislis da so silikonke, pa se izkaže da so naravne in tudi obratno. brezveze je sodit kaj je in kaj ni. telo je od posameznika in naj se sam odloči kako bo z njim ravnal. sicer pa se jih vedno več operira ne da bi si dajale silikon, ampak samo da si jih polepšajo, privzdignejo, pa se kaj. sicer v enih primerih se zna polepšanje izjalovit, a kaj ko tisti gredo na ponovno rezanje.upam, da je dovolj naravna =)

Oznake:

nakracal samuelion ob 10:54, |

kraca: 7

Eh, to da se upa pokazati v javnosti je en crap. Ljudje bi vse naredili za svojo publiciteto. Vsaj nekateri. Pa saj ne, da je na tem kaj slabega ampak dandanes se sex precej dobro prodaja in ljudje to izkoriscajo. Meni se pa zdi blesavo...

Ce si tako zanic, da se moras oglasevati s sexom... :P
potem se marsikatera glasbenica postavlja zapeljivo pred kamere snemajocega videospota, samo da bi prodala album. na koncu koncev jih poslusamo in ne vidimo. komaj pri poslusanju lahko vstopi v veljavo koliko je res dobra. sex look lahko pospesi prodajo, ne more pa prodajat. no v njenem primeru je bistven show, tako kot pri marsikaterem glasbeniku. kdo bo pa prisel na koncert, ce ti en glasbenik v 2h urah nepremicno stojec zlajna svoje komade in oddide s koncerta?
Ja, vecina se kameram nastavlja zato, da bi prodale. Zakaj si pa mislil, da se? Glasba ti rata vsecna, ce jo veckrat poslusas, in avtomatsko bos stvar poslusasl, ce bos videospot gledal. In, bos gledal eno, ki nepremicno stoji ali eno, ki je napol naga? Vsebina pesmi pa za vecinski del populacije sploh ni pomembna, se melodija ne. Vazno da je stanca in dober refren.

A si kdaj videl kaksno, ki je dobro pela, da se je sla neke provokacije pred kamero? :)
hmmm ja dosti je takih, znajo pet in so provokativne nastope... npr. Mariah Charrey
Ja, pa Britney Spears tudi, a ne?
:D :D :D :D :D
Od maricke ze lep cas ni bilo nicesar. Ampak, ni jih ravno dosti takih. Sem mislil, da jih bos vsaj petnajst nastel... ;)
saj jih je verjetno se kaj a sem se trenutno spomnil samo nje =P