torek, november 29, 2005

smehoteka #103

Zašto je Italija sigurna ? Perche l'Italia e al sicuro ?

Bin Laden je izjavio: "Jako je teško izvesti teroristički čin u Italiji"
Nedavno otkriveni dokumenti SISDE (talijanske tajne službe) Potvrđuju da je Bin Laden izdao naredbu da se organizira avionski Napad na Italiju.....
Dvoje terorista iz jedne blisko-istočne zemlje su došli u Napoli Odlučni provesti "Alahovu kaznu nad talijanskim nevjernicima"
Evo kako je to izgledalo:

Nedjelja 23:47
Stigli su na međunarodni aerodrom u Napoli iz Turske, i napuštaju aerodrom osam sati nakon dolaska zbog toga što su izgubili prtljagu. Tvrtka ne preuzima odgovornost za gubitke iste, a jedan djelatnik iste tvrtke predlaže teroristima da probaju doći drugi dan...
tko zna, uz malo sreće..
Sjedaju u taksi: Nabusiti taksist pogledom u retrovizor zaključuje Da su stranci i vozika ih cijelim gradom sat i pol vremena.
Kako teroristi ne prigovaraju čak i kada taksimetar dođe do 200 eura, taksist odlučuje da će ukrcati svog kompanjona na kružnom toku Villaricca. Nakon što su ih opljačkali i pretukli izbacuju ih u predjelu Rione 167.

Ponedjeljak 04:30
Nakon što su se osvijestili oba terorista uspijevaju doći u hotel na trgu Burze. Odlučuju da će iznajmiti auto pri Hertz-u na trgu Municipio. Nakon toga se upućuju na aerodrom, ali prije nego dođu do trga Mazzini, ostaju blokirani od studentskog protestnog marša, anti-globalista u bijelim radnim odijelima i nezaposlenim Napoletanima koji im ne daju proći.

Ponedjeljak 12:30
Konačno dolaze do trga Garibaldi gdje odlučuju razmijeniti novac kako bi se mogli slobodnije kretati: njihovi dolari bivaju zamijenjeni za falsificirane novčanice od 100 eura.

Ponedjeljak 15:45
Dolaze na aerodrom Capodichino čvrsto odlučni da će avion skrenuti sa rute srušiti ga na tornjeve ENEL-a. Piloti ALITALIA-e štrajakaju zbog toga što traže četverostruke plaće za manje sati rada. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridružuju štrajku iz solidarnosti. Jedini raspoloživi avion na pisti je tvrtke MARADONA AIR sa destinacijom Alghera i koji je u zakašnjenju 18 sati...
djelatnici tvrtke sa putnicima kampiraju u sali za čekanje ipjevaju popularne pjesme, glasno protestirajući protiv vlade. Dolaze štrajk brakeri i počinju dijeliti udarce lijevo i desno svima i svoj bijes iskljuju i na dvoje Arapa.

Ponedjeljak 19:05
Konačno se malo smiruju strasti i dva sina Alahova, prekriveni krvlju dolaze do pulta MARADONA AIR-a kako bi kupili kartu za Sassari u avionu koji će skrenuti u tornjeve ENEL-a. Djelatnik MARADONA AIR-a koji im proda karte prešuti im da je let, zapravo, otkazan.

Ponedjeljak 22:07
Sada već teroristi diskutiraju dali da nastave sa planom ili ne...ne znaju dali je uništenje Napolija teroristički čin ili čin milosrđa.

Ponedjeljak 23:30
Pregladnjeli, odlučuje pojesti nešto na Aerodromskom restoranu i naručuju sendvič sa pohanim školjkama.

Utorak 04:35
U nemilosti salmonele koju su prouzročile pohane školjke završavaju u bolnici San Gennaro, nakon što se cijelu noć čekali u hodniku hitne pomoći. Stvar ne bi trajala više od par dana da se nije pojavila sumnja na koleru iz školjaka.

Nedjelja 17:20
Nakon 12 dana izlaze iz bolnice i nađu se u blizini stadiona San Paolo. Napoli je izgubio, na domaćem terenu, od novopečenog Palerma sa 3-0, aa dva penala dosuđena u korist Sicilijanske momčadi od strane suca Concettino
Rina da Corleone. Grupa navijača "MASSERIA CARDONE", vidjevši dva tamnija čovjeka zamijenjuju ih za navijače Palerma i počinju ih gađati kamenjem i letvama. Da bi stvar bila gora šef navijača, jedan "Peppo ili Ricchione", seksualno
iskorištava obojicu.

Nedjelja 19:45
Napokon navijači odlaze, a oba terorista se odlučuju napiti po prvi put u životu (iako je grijeh!!). U jednoj krčmi u lučkoj zoni grada im natoče patvoreno vino sa metanolom i ponovo završavaju u bolnici San Gennaro zbog trovanja, a testiranja utvrde da su obojica pozitivni na HIV test.

Utorak 23:42
Dvoje terorista na splavi bježe put Libije, izmoreni trovanjem metanolom i sa dvanaestak novih infekcija zaklinjući se Alahu da više nikad neće ništa pokušati.

Oznake:

nakracal samuelion ob 10:26, |