četrtek, julij 06, 2006

smehoteka #348

Micka si je privoscila skok cez plot z Janezom. Ko sta tako nekoc seksala, slisita avto, ki se ustavi na dvoriscu. Micka plane iz postelje, pogleda na dvorisce in vzlikne: "Moj Bog, moj moz se je prej vrnil s potovanja. Janez!!!! - takoj skoci skozi okno na cesto in izgini!"
Janez pogleda skozi okno in odvrne: "Ne morem, Micka. Saj vidis, da dezuje!" Micka se obupano zgrabi za glavo in krikne: "Janez, ce naju moj moz zasaci, naju bo oba ubil."
Janez torej plane iz postelje, pograbi svojo obleko, skoci skozi okno na cesto in se znajde v skupini maratoncev, ki prav tisti hip tecejo mimo Mickine hise. Da bi zabrisal sled za seboj, se jim Janez pridruzi.
Cez nekaj casa se Janezu med tekom pribliza prvi maratonec in vprasa: "Kolega, ali teces maraton vedno nag?"
Janez: "Vedno. Tako prijetno je cutiti pihljanje vetra, ko sem nag, in tako bolje cutim povezanost z naravo."
Cez nekaj casa se Janezu med tekom pribliza drugi maratonec in vprasa: "Kolega, ali teces maraton vedno z obleko pod pazduho?"
Janez: "Vedno. Tako prakticno je imeti obleko pri sebi. Ko pritecem na cilj, se lahko takoj oblecem, usedem v avto in odpeljem domov."
Cez nekaj casa se Janezu med tekom pribliza tretji maratonec in vprasa: "Kolega, ali teces maraton vedno s kondomom na .....?"
Janez: "Ne vedno. Samo ce dezuje."

Oznake:

nakracal samuelion ob 10:14, |

kraca: 0