torek, avgust 29, 2006

smehoteka #372

Začelo se je davnega leta 2001, ko je Nika od Rock'n Benda to pismo poslala svoji prijateljici Liziki. Ker ga Lizika ni takoj poslala dalje, je zadela na lotu sedmico, vendar si je glavni dobitek delilo 7239 ljudi. Liziki je tako preostalo samo 20.000 sit. Še danes se zdravi po bolnicaah nekje po Sloveniji.
Fredi je to pismo prejel in ga takoj poslal dalje 5 svojimi prijateljem. Na izpitu v ponedeljek je tako padel z oceno 5. Ko je spregledal sistem, je pismo poslal še eni prijateljici in se prijavil na naslednji rok. Tokrat ga je brez težav opravil s 6, njegov profesor pa še danes pravi, da je bila njegova 6-ica ena boljših.
Mitja tega pisma ni poslal naprej, temveč ga je izbrisal. Še isti dan mu je virus napadel računalnik, ter mu izbrisal celotno pornografsko zbirko. Ko je nato naslednjič ponovno dobil pismo ga je le poslal naprej in na tomboli je dobil nov izvod vročega Kaja.
Ana je to pismo dobila, ter ga je poslala naprej. Čez nekaj dni se ji je nasmehnila sreča, saj je po pošti dobila nov katalog Neckermanna, na katerem je pisalo: Gospa Ana N., na vas čaka 1 mio sit!
Marko ni imel takšne sreče. Pismo je izbrisal, zato ga je doletela kazen. Zvečer ga je obiskala njegova najlepša prijateljica Anja, pa ji ni mogel odkleniti vhodnih vrat, ker ni našel ključa.
Matjaž je dobil to pismo in ga poslal naprej. Naslednjo noč je v kazinu našel avtomat, na katerega je igral celo noč in ni nikoli izgubil. Bil je kavni avtomat.
Alenka pisma ni poslala naprej. Ko je računala porabo svojega Daihatsuja, je ugotovila, da ji popije 10 litrov bencina. Ta novica jo je močno prestrašila. Ko je pismo nato vseeno poslala naprej, je ugotovila, da se je zmotila pri računanju decimalk.
Katja je pismo dobila in ga poslala naprej. Nato jo je klicala njena prijateljica in ji povedala, da je našla tangice, ki si jih je izposodila pred 2 letoma.
Nirmin Sulejmanović je pismo takoj razposlal po vseh slaščičarnah, ki so imele leta 1990 e-mail. Tako je dobil slovensko državljanstvo.
Poslanec Z. Jelinčič tega pisma ni poslal naprej in slovensko državljanstvo so dobili skoraj vsi slaščičarji v Sloveniji.

To pismo sreče je čista resnica. Pošljite ga naprej čimveč ljudem.
Večim boste poslali, bolj se vam bo smejala sreča!

Oznake:

nakracal samuelion ob 08:39, |

kraca: 0