sobota, julij 22, 2006

nagi eksibicionisti tudi v politiki, kjer žanjejo slavo

preveč sem že star, da bi še kaj dosegel v filmskem življenju. treba je narediti preskok. in ker sem že znan je preskok najlepši v politiko. ljudje te imajo še naprej radi, eni z mešanimi občutki (odvisno od strani za katero se opredeliš). zastaviš svoje telo in greš v napad. pod drobnogled sem vzel tri: čičolino, švarcija in mimi miyagi. slednja sedaj dviguje prah v javnosti.

Ilona Staller - Ciccolina
"I am available to make love with Saddam Hussein to achieve peace in the Middle East." vse take in podobne izjave te pornozvezde. spomnim se enih volitev, kjer je na veliko kazala svoje joške. vsi so jih radi pogledali. upa se pokazati svoje nago telo ne glede na to, da je v politiki. slikice so objavljene tudi na njeni uradni strani.


vir slike www.ilonastaller.net

Arnold Schwarzenegger - guvernator
"i'll be back" je stavek ki je bil izgovorjen v večini njegovih filmov. žal pa danes ne izgleda tako postaven kot nekoč. ima še velik vpliv in vsi se radi spomninjamo njegovih mišičnih filmov. še vedno mi je ful pri srcu, na to kar je bil zmožen naredit in se zavihtet v hollywood in naprej. nage slike na njegovi uradni strani so, ampak se moreš do njih kar dokopat =)

vir slik

Melody Damayo aka Mimi Miyagi
je vsekakor ena sexonatorka, ki bo te mesece vzburila tekmece in požela marsikatero pikro in zavistno opazko. nekaj pišejo že novice pri nas veliko prahu pa bo seveda še dvignila. njena uradna stran me ni ravno najbolj prepričala o močnem nastopu. vsekakor pa so njeni atributi znani za javnost in ker je še toliko bolj sveža lahko najdemo na netu tudi njeno pičko. všeč mi je seveda bila malo mlajša, sedaj pa imam občutek, da gre na volitve, ker je že cela povešena, da o pretiravanju s plastiko ne govorimo. če ne druga, bo ji ta kampanja prinesla zelo dobro reklamo. če ne njej pa vsaj njenemu časopisu =)

vir slik

Oznake:

nakracal samuelion ob 10:31, |

kraca: 0