petek, marec 16, 2007

vrh ledene gore

ali kaj nas čaka



ja takšen vrh ledene gore me vedno spomni na Titanik in datum 14. april 1912. potopljeni glamur. teorija zarote ali samo prevelika želja po rekordu. pa to ni tako važno.



ledene gore so povezane v prenesenem pomenu tudi v naših odnosih. naj vrh predstavlja vse kar ve okolica o tebi in je zunanji pokazatelj osebe. ko se pa potopimo pa odkrivamo vse tisto, kar na površju nismo zasledili. Najraje vidimo vse tisto dobro =) no ker smo ljudje, ljudje in imamo svoje poglede na svet, je na opazovalcu, kako bo sprejel to našo trenutno akcijo, reakcijo ali že vsidrano v osebnostni značaj. včasih korenine niso tako globoko kot izgledajo.



najbolje je, da ljudi sprejemamo takšne kot so. zaupamo jim, recimo - kaj bi jaz spremenil na njihovem mestu, in jih ne poizkušamo spremeniti.
izziv nekaterih oseb je, če hočete videti negativno, boste seveda dobili kar več minusov. tako, kot da če bi hoteli v nuklearki videti atomsko bombo. medtem, ko pozitivni pogled lahko da svež zagon in lepšo predstavo. kajpak zagode kdaj Murphey, ampak samo v manjšini. in ne se naslanjat na negativno manjšino, ker bo postala velika veličina. tako kot iz malega raste veliko, je potrebno v pozitivnem odnosu potegnit tisto eno pozitivnost, jo gojit, čuvat, božat, negovat in skupaj rast.

lep sončen dan še naprej =)

slike: Agency: Marcel Paris, Paris, France; Creative Directors: Fred & Farid, Piacentini Sebastian, Gregoire Chalopin; Art Directors: Piacentini Sebastian, Gregoire Chalopin, Tristan Dubois; Copywriters: Piacentini Sebastian, Gregoire Chalopin, Tristan Dubois;

Oznake:

nakracal samuelion ob 13:34, |

kraca: 0