četrtek, julij 21, 2005

bruh na kvadrat

pa to ni res kaj znajo slovenci uvrstit kot dober video na 6to mesto. skladna je arriverderci vanc ali nekaj takega, izvajata pa skuter & katja lesjak. mislim da je bilo celih 5 min v loopu ena kitica. kot da slovenci nismo spisobni naredit kaj več. groza in strah. upam da se taka kravja kuhinja kaj hitro zaključi. pa saj če že na splošno pogledamo besedila, pri nas ne znajo naši pisci izvest treh kitic, naprimer ko jih en eminem šiša v dosti širšem in bogatem besedilu. le kam bomo prišli s tako glasbo drugam kot pa da ljudi poneumlja. pa saj nista nič zapela. ona pa se je zvijala nekje med gibanjem helene blagne in vannabe shakira iz novega videospota. on pa je nekaj kao probaval rapat. v sceni je treba omeniti da traktorje in harmonik ni manjkalo in kajpak so snemali v pristnem domačem okolišu.
grem raje kruh pojest, cene mi bo vse skupaj dvignilo.

Oznake:

nakracal samuelion ob 23:05, |

kraca: 5

slovenska glasbena scena itak sucks pretty much. saj se najdejo kaki biseri ala Olivija/Melodrom/Slon in Sadež in kaki alter punk/rock/metal neznani bendi in to, ampak se mi zdi, da preprosto ne znam delat dober muzike.
ja saj so biseri, samo je to da taki komad zasede 6to mesto. ma to je pa visek. saj znamo delat muziko, samo taki komad na 6to mesto. nezaslisano.
No ja, me sploh ne preseneča, ker itak na raznih evrovizijah, MMS in miss tekmovanjih zberemo največji crap možni, Dobri nikoli ne pridejo skozi...
Biti dober je precej subjektivna ocena... ;)
seveda, saj smo samo subjekti, ali ne :)